Clinica funcționează conform noilor reglementări

Am prelungit programul de funcționare de la ora 8.00 la ora 20.00, pentru a compensa decalajele inevitabile între programări.

Preluăm atât cazurile urgente, care nu suportă amânare și efectuăm triajul programărilor deja existente. Vă vom suna pentru a găsi soluții corecte și vă mulțumim în avans pentru înțelegere.

Pe perioada pandemiei programările vor fi făcute pentru maxim 2 pacienți simultan pe etaj, alocând aproximativ o oră pentru fiecare consult (pentru a putea face și măsurătorile cu picături),  fără a vă ține în contact cu alți pacienți.

Pentru siguranța tuturor, puteți veni la clinică doar în următoarele condiții:

🔹 Examinăm direct DOAR pacienții asimptomatici (fără febră, fără manifestări respiratorii). Triajul se va face telefonic și veți completa un chestionar amănunțit la intrarea în clinică. Pacienții potențial infectați vor fi direcționați spre clinici care se ocupă de astfel de cazuri.
🔹 Fiecare pacient va fi primit în clinică individual și va face dezinfecția mâinilor sub supravegherea personalului. Primim în interiorul clinicii maxim un aparținător. Copii vor fi acceptați cu un părinte.
🔹 Dacă nu aveți mască, primiți obligatoriu și gratuit una din partea clinicii. Măștile noastre sunt impermeabile, respirabile, lavabile și prevăd 4 mărimi, inclusiv pentru copiii mici.
🔹 Nu veți introduce obiecte personale în cabinet. Tot traseul dumneavoastră în clinică, de la intrare și până la ieșire va fi dezinfectat, atât înainte, cât și după dumneavoastră. Tot personalul clinicii are echipamente de protecție confecționate special, spălate și dezinfectate la fiecare 6 ore deși, în principiu, pacienții examinați vor fi cel mai probabil sănătoși. Protocolul de dezinfecție al echipamentelor a existat întotdeauna la OFTAPRO, dar am adăugat multiple măsuri suplimentare pentru siguranța dumneavoastră și a noastră.

🔹 Rugăm pacienții în vârstă să amâne examinarea (cu excepția situațiilor grave : scădere bruscă de vedere, durere acută, roșeață apărută brusc, vedere dublă apărută brusc, etc). Vă putem oferi indicații telefonic sau pe email în situațiile mai puțin grave.
🔹 Vom relua treptat și activitatea chirurgicală. Vom solicita câteva analize în plus și vom reduce numărul de programări până la sfârșitul pandemiei, după care încercăm să recuperăm perioada de pauză. Probabil, pentru noi, o vară fără vacanță.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi, am avut întotdeauna pacienți deosebiți și vă suntem foarte recunoscători pentru asta. Împreună vom depăși cu bine și această perioadă.

MULTĂ SĂNĂTATE !
dr. Daniela Cioplean & echipa OFTAPRO