Specialiștii noștri sunt concentrați atât pe calitatea relației cu cei mici și cei mari, cât și pe calitatea actului medical pentru care sunt cu dedicare pregătiți.

Avem condiții pentru a avea grijă de ochii întregii familii deoarece avem medici specializați pentru copii și pentru adulți, ba mai mult, supraspecializați.


Siguranță și confort pentru întreaga familie!

Programează-te!

Sediul nostru cuprinde

  • patru cabinete,
  • săli de așteptare,
  • un centru de investigații,
  • bloc operator,
  • și un departament de Optică Medicală care include:
    • un magazin de optică
    • un centru de montaj computerizat.

Personalul este foarte bine antrenat în lucrul cu copiii motiv pentru care toată lumea are răbdare și încearcă să facă cât mai plăcută șederea pacientului în clinică, indiferent de vârsta lui. Avem jucării și loc de joacă, recompense și dulciuri.

Cele patru cabinete de consultații și centrul de investigații, dotate integral cu aparatură modernă,  permit un diagnostic precis în aproape toate afecțiunile oftalmologice, atât ale copilului, cât și ale adultului.

Experiența acumulată in cei 25 ani de practică privată ( împliniți în 2021) și calitatea serviciilor își spun cuvântul, pentru că pacienții noștri au rămas fideli Clinicii în proporție de 90 %.


Avem grijă de ochii întregii familii.

Programați-vă pentru consultație la oftalmologie adulți

Programează-te!

Suntem o clinică din care plecați cu un diagnostic precis, cu un raport complet, cu recomandări și explicații clare cu o rețetă de ochelari și chiar cu ochelarii făcuți pe loc. Vă puteți regăsi oricând istoricul, prescripțiile, rapoartele medicale deoarece totul este digitalizat.

Puteți solicita la noi second-opinion ( a doua părere) oricând aveți motive întemeiate ba mai mult, în cazurile foarte complicate putem solicita noi părerea colegilor experți din străinătate.


Galerie foto