Clinica Oftapro este complet informatizată. Din momentul în care ați făcut o programare intrați în evidența noastră și veți fi întâmpinați încă de la intrarea în clinică de către cineva care știe de programarea dumneavoastră. Eșalonarea programărilor se face personalizat prin intermediul secretariatului. Fișa pacientului este stocată și actualizată într-un sistem informatic unic și este accesibilă personalului medical în mod securizat.

Siguranță și confort pentru întreaga familie!

Programează-te!

Programări

Programările sunt făcute de asemenea manieră încât să se evite aglomerarea spațiilor de așteptare care sunt generoase. Timpul alocat unei consultații este personalizat și variază între 20 și 60 minute în funcție de vârsta și problema pacientului. Întârzierile posibile se datorează de regulă fie colaborării dificile a unor pacienți fie complexității unor cazuri care necesită mai mult timp decât cel anticipat și sunt întotdeauna justificate.


Înainte de consultație

Recepția se află la parter și de acolo veți fi îndrumați către cabinetul în care aveți consultația.

Înainte de a intra în cabinet se vor face măsurători și determinări cu ajutorul unor aparate computerizate de către asistente.

Măsurătorile se importă în fișă în mod direct de la aparate astfel încât atunci când ați intrat în cabinetul de consultații, medicul are deja multe date esențiale despre starea dumneavoastră (refracția-dioptriile, keratometrie, grosime corneană, presiune intraoculară) care eficientizează timpul de consultație.

Consult oftalmologic corect si minim necesar- dr. Patricia Niculescu

Dacă uneori te-ai întrebat ce la ce să te aștepți de la un consult oftalmologic, Dr. Patricia Niculescu, medic specialist oftalmolog, îți prezintă aici cum decurge consultul corect minim necesar.

Pentru mai multe filme informative urmăriți canalul nostru YouTube!Subscribe

Consultația

Echipamentele din dotare sunt dezinfectate după fiecare pacient și sunt dotate cu ecrane de protecție, consumabilele sunt de unică folosință. Majoritatea echipamentelor sunt non-contact.

Personalul este echipat corespunzător, cu măști de protecție, mânuși de unică folosință.

Cabinetele conțin aparatură completă, modernă, pentru stabilirea unui diagnostic precis : biomicroscoape, optoptipi computerizați, tonometre, oftalmoscoape directe și indirecte, lentile speciale, truse de probă, teste de vedere binoculară și simț cromatic etc.

O dată efectuată consultația, pacientul primește un raport complet printat, rețeta de ochelari sau de tratament și posibil recomandări pentru investigații adiționale (câmp vizual, topografie corneană, tomografie în coerență optică (OCT), retinofotografii, etc) sau terapii (Chirurgie, Ortoptică, Neurovision, Blephasteam, OrtoK, KM 65, atropina 0.01%, etc) care se pot efectua tot în clinica noastră sau în alte clinici. Pacientul nostru va putea accesa oricând aceste date în cazul în care printul se pierde sau pacientul are intrebări suplimentare.


Optică integrată

Există posibilitatea ca la finalul consultației pacientul să își facă pe loc ochelarii, clinica deținând și un centru computerizat de montaj lentile dar și un stoc imens de lentile, inclusiv speciale (lentile subțiate, prisme etc).

Putem onora o prescripție de ochelari într-un timp record de 5 minute!

Află mai mult

Operații

Dacă se pune problema unei intervenții chirurgicale, va avea loc o discuție detaliată cu medicul despre toate aspectele chirurgiei și anesteziei și veți primi materiale complete scrise cu informații. Veți avea posibilitatea de a pune întrebări la care medicul vă va răspunde cu răbdare și cu informații precise. Veți primi recomandări precise în privința investigațiilor care sunt necesare înainte de operație dar și informații clare despre așteptările realiste legate de rezultatul operației, riscuri și complicații posibile cu statistici concrete. În urma acestei discuții veți putea face o programare.

Se folosesc materiale video sau foto, planșe pentru exemplificare dar și fotografii cu cazuri deja operate sau cu cazuri similare.


Infrastructură

Clinica deține 4 cabinete, unul la parter și 3 la etajul I cu săli de așteptare aferente.

Blocul operator se află la etajul II fiind total separat de restul circuitelor.

Toate îndeplinesc normele cerute de SANEPID și ISU.