Servicii medicale

 • E-consulting

  La sfarsitul anului 1999, Clinica Oftapro adreseaza profesorului Helveston de la Universitatea Indiana – SUA, una dintre cele mai proeminente personalitati ale strabologiei moderne, o scrisoare prin care Dr. Daniela Cioplean ii solicita ajutorul in perfectionarea profesionala. Impresionat de entuziasmul si buna ei pregatire, Profesorul Helveston viziteaza clinica intre 30.01.2000 – 5.02.2000. Vizita a reprezentat... Cititi mai mult »

 • Consultatii copii

  Intr-un cadru civilizat si confortabil, medicii nostri specialisti abordeaza, diagnosticheaza si trateaza majoritatea afectiunilor oftalmologice ale copilului  dumneavoastra. Dintre cele mai frecvent intalnite enumeram: Vicii de refractie  (probleme de vedere) Strabism si toate anomaliile de functionare ale muschilor extraoculari Pareze si paralizii ale muschilor oculari Nistagmus Ambliopia (ochi lenes) Insuficiente de convergenta Anomalii si deficiente ale... Cititi mai mult »

 • Consultatii adulti

  Toate afectiunile oftalmologice adultului pot fi diagnosticate in Oftapro dar anumite afectiuni beneficiaza de o asistenta de exceptie, unica pe in Romania. Printre ele enumeram: Strabismul si toate disfunctiile muschilor extraoculari (Strabisme vechi, operate in copilarie, Strabisme multiplu operate, strabismul si vederea dubla dpa alte interventii pe ochi, Strabismul pacientului tiroidian, Strabisme paralitice). Cea mai... Cititi mai mult »

 • Operatii

  Departamentul chirurgical OFTAPRO functioneaza din 1997. Pana in prezent s-au operat peste 6500 cazuri de copii (>65 %) si adulti, fara incidente chirurgicale sau anestezice. Se opereaza preponderent strabisme dar si afectiuni ale aparatului lacrimal si ale pleoapelor, precum si alte afectiuni chirurgicale. Varsta pacientilor operati in Oftapro a fost cuprinsa intre 3 saptamani si... Cititi mai mult »

 • NeuroVision: Tratamentul ambliopiei (ochiului lenes) la varsta adulta

  IN APRILIE 2014 AVEM DEJA PESTE 55 DE PACIENTI CARE FAC TRATAMENT PRIN NEUROVISION, CU REZULTATE FOARTE BUNE. NEUROVISION – TRATAMENTUL AMBLIOPIEI (OCHIULUI LENES) ESTE POSIBIL ACUM SI LA VARSTA ADULTA !!! PROGRAMUL DE RECUPERARE IMPLICA INREGISTRARE, SOFTUL TERAPEUTIC, MONITORIZARE DE SPECIALITATE. PENTRU COMANDAREA SOFTULUI ESTE NECESARA O EVALUARE COMPLETA IN CADRUL CLINICII. COSTUL TOTAL... Cititi mai mult »

 • Contactologie

  Departamentul de contactologie (stiinta care se ocupa cu lentilele de contact) functioneaza din anul 1996. O buna perioada de timp a functionat in conexiune directa cu un producator mare de lentile de contact si cu un institut de optometrie din strainatate permitand adaptarea unor tipuri speciale de lentile de contact, decaland cu mai bine de... Cititi mai mult »

 • Ortoptica – recuperare vizuala

  Uneori deviatia strabica este mica si permite existenta vederii binoculare. In aceste situatii, tratamentul chirurgical nu este necesar si exercitiile ortoptice (care se fac cu ajutorul unui aparat numit sinoptofor) permit corectarea dezechilibrului existent. Un bun exemplu este insuficienta de convergenta. Exercitiile ortoptice sunt eficiente si in tulburari de acomodatie, tratamentul ambilopiei. Insa cel mai... Cititi mai mult »

 • Preturi pentru consultatii si operatii in clinica Oftapro

  Preturi pentru consultatii* CONSULTATIE Pret LEI* Consult initial Dr. Cioplean Daniela 300.00 Control periodic Dr. Cioplean Daniela 250.00 Second opinion dr. Cioplean Daniela (in ziua consultatiei) 150.00 Consult oftalmologic complet adulti + copii peste 5 ani (prescriptie ochelari, presiune intraoculara, biomicroscopie, FAO, teste vedere binoculara) 250.00 Consult oftalmologic complet copii pana in 5 ani 270.00... Cititi mai mult »