OFTAPRO OPTICS a apărut ca o consecință a dorinței de a duce la bun sfârșit un act medical de calitate superioară printr-un serviciu integrat de optică medicală de cea mai bună calitate. Pe scurt, un consult complet și corect, o prescripție ideală finalizată cu ochelari perfecți.

În materie de sănătate a ochilor nu avem voie să facem rabat! De aceea Oftapro utilizează lentilele japoneze TOKAI.

Vă așteptăm la Oftapro Optics

O prescripție de ochelari poate să fie impecabilă și, totuși, pacientul poate să nu vadă cu ochelarii respectivi sau să-i creeze disconfort. Explicația acestui lucru este faptul că suntem diferiți, că avem fizionomii diferite, capacitate de adaptare diferită. Aici intervin specialiștii în optică, care, în Oftapro, reprezintă o verigă esențială în finalizarea ochelarilor sau în adaptarea lentilelor de contact.

Un sfat profesionist, un ochi format sesizează imediat care ar fi ramele potrivite pentru fiecare din noi.

Evident că acest sfat vine și în urma examinării prescripției pentru că ochelarii se schimbă ca și greutate și aspect după montajul lentilelor finale. Toate vor fi adaptate în funcție de preferințele pacientului dar și în funcție de activitatea lui vizuală, personalizând fiecare pereche de ochelari.

Lentilele aeriene la rândul lor pot avea calități diferite, grosime diferită la aceeași dioptrie. Există mici trucuri prin care printr-o bună cunoaștere a opticii, ochelarii pot să iasă mai mult decât ușori și estetici fără investiții imense.

Scopul nostru final este o pereche de ochelari care să se potrivească personalității dumneavoastră, cu care să vedeți impecabil și pe care să nu simțiți atunci când îi purtați. Doar așa o prescripție devine cu adevărat perfectă.

Copiii, în mod particular, au o fizionomie aparte pentru că năsucul lor este mic, pentru că sunt năzdrăvani și în continua mișcare. Există rame speciale pentru copii, atraumatice, lentile care nu se sparg, în final, ochelari fiabili și rezistenți. Nu întotdeauna copiii, în special cei mici, doresc să își poarte ochelarii însă în marea majoritate a situațiilor îi rejectează când au un disconfort fizic legat de ei: îi ating într-un loc sensibil, alunecă pe nas sau sunt prea grei. Facem ochelari pentru copii de toate vârstele de peste 20 de ani, practic noi am introdus în România conceptul de ramă atraumatică, în urmă cu mulți ani de zile. Cu rama adecvată șansele purtării cresc enorm.

O gama largă de rame atraumatice Miraflex pentru pacienții mici, în continua mișcare!

Află mai mult!

E minunat atunci când avem opțiuni, când înțelegem ceea ce alegem și care sunt rațiunile unei recomandări.

Piața este în prezent suprasaturată de oferte comerciale de optică, comerțul online ne face să credem că vom da lovitura în ceea ce privește prețul ochelarilor dar….lucrurile nu stau întotdeauna așa.

Noi vă oferim un raport calitate/preț pe care nu îl veți regăsi nicăieri pentru că nu facem rabat de la calitate. Considerăm că vederea este cel mai prețios simț pe care îl avem, de aceea ca o continuare firească a tot ceea ce facem pentru ochii dumneavoastră, vă oferim numai produse de optică de bună calitate și la un preț excelent, sfat profesional, implicare a medicilor și optometriștilor. Ani de zile, optica din Oftapro a fost considerată și a rămas una din opticile de performanță din capitală și din țară.

Vă facem ochelarii mai repede decât oriunde altundeva pentru că avem toate cele necesare, în majoritatea situațiilor chiar pe loc, inclusiv pentru prescripții cu prisme sau dioptrii mai mari.

Vă oferim o gamă largă de ochelari de soare, vă putem confecționa ochelari de soare cu dioptrie pe orice fel de ramă vă doriți. Și micuții dumneavoastră pot avea ochelari de soare indiferent de dioptria pe care o poartă.

De asemenea, Oftapro Optics este unul din rarele centre de optică în care se montează lentile cu orice fel de dioptrie pe rame speciale pentru sport sau pentru înot.

Veți găsi în magazinul nostru ocluzoare de cea mai bună calitate, folii Fresnel, filtre Bangerter, vitamine pentru ochi, lacrimi artificiale, soluții de întreținere pentru lentilele de contact dar și device-uri pentru tratamentul blefaritelor și tot ceea ce ține de sănătatea ochilor dar și accesorii interesante de optică: elastice, șnururi, etu-uri, soluții de curățare și antiaburire.

Putem onora o prescripție de ochelari într-un timp record de 5 minute!

Ceea ce vă oferim noi, OFTAPRO OPTICS înseamnă că în 80% din situație puteți pleca cu ochelarii gata făcuți iar în restul de 20% vor fi gata mai repede decât în orice alt centru deoarece avem cel mai mare stoc de lentile din oraș, că veți avea niște ochelari reușiți, estetici bine potriviți, bine montați și că veți putea achiziționa pe loc orice alt produs important pentru tratamentul dumneavoastră oftalmologic pe care medicul vi l-a prescris în mod expres.

Dacă nu sunteți din București vi-i trimitem acasă în caz că nu pot fi executați pe loc. Nu veți găsi nicăieri prețuri mai bune la aceeași calitate și nicăieri fidelitatea nu va fi mai consistent răsplătită!