Rame adulți

Modelele de rame – de la clasic la modern sunt adaptabile stilului dumneavoastră personal.

Personalul nostru, bine instruit – optometriști, referenți vânzări optică medicală – vă poate sfătui în alegerea optimă a ramei de ochelari, potrivit rețetei (numărului de dioptrii) și fizionomiei dumneavoastră.

Peste 2000 de rame vă așteaptă pentru a le proba și pentru a vă alege ceea ce vi se potrivește.

Rame superbe la prețuri corecte, într-un magazin prietenos și fermecător!

Vă așteptăm la Oftapro Optics

Deși nu suntem un magazin « fancy » din interiorul unui mall sau de pe unul din bulevardele principale ale capitalei, la noi veți găsi în materie de rame branduri consacrate : Silhouete, Dilem, Oxibis, Exaltto, Jooly, Armani, Vogue, Emporio Armani, Ray-Ban, Spine, Tom Ford, Dolce&Gabbana, Guess, Police, într-un magazin prietenos și fermecător.

Avem rame atât pentru cei foarte pretențioși cât și pentru cei care își doresc ochelari buni, frumoși, ușori, confortabili și rezistenți la un preț corect și accesibil.

În OFTAPRO aveți șansa unică de a găsi rame de ochelari Yves Cogan la un preț excepțional. Ochelarii Cogan sunt relativ noi pe piața românească și se deosebesc printr-un design exclusivist, rafinat, unic. Ochelarii Yves Cogan aparțin unui segment premium, multe modele având brațe speciale, placate cu aur de 22 Karate sau cu diverse metale nobile.

Ceea ce este foarte special la acest brand este faptul că gama de modele este atât de largă și permisivă încât permite și persoanelor cu o fizionomie mai deosebită și care își găsesc cu greu rame frumoase să-și poată face ochelari estetici și fiabili.


Rame copii

Pentru cei mai mici pacienți ai săi, Oftapro a oferit pentru prima dată în România ramele atraumatice Miraflex produse în Italia (http://miraflexglasses.com)

Acestea sunt rame fabricate în exclusivitate din silicon, fără nici un element metalic (balama, șurub), ceea ce reduce considerabil riscul rănirii feței sau ochilor copilului în cazul unor eventuale accidente. Porțiunea corespunzătoare șeii nazale are formă anatomică, astfel încât greutatea lentilelor și a ramei se distribuie pe o suprafață largă, crescând confortul utilizatorului. Materialul flexibil face posibilă ajustarea perfectă a ramei pe fața copilului, ceea ce permite corecția vederii și o face ideală în tratamentul strabismului. Banda elastică fixează rama și o menține centrată pe fața copilului, ajutând la realizarea optimă a corecției și a eventualului tratament ocluziv.

O gama largă de rame atraumatice Miraflex pentru pacienții mici, în continua mișcare!

Vă așteptăm la Oftapro Optics

Gama de rame Miraflex este uriașă în prezent, copii de orice vârstă își pot găsi rame excepțional de fiabile, ușoare, estetice și care se potrivesc perfect pe fețele lor.

Anecdotic, vrem să știți că o pereche de ochelari pe rame Miraflex a unuia dintre micii noștri pacienți a rezistat eroic la trecerea mașinii peste ea. Ramele au rezistat perfect, doar lentilele s-au zgâriat puțin. Copilul a venit la control cu ochelarii pe ochi.

Avem evident și alte branduri pentru copii, suntem extrem de elastici și dorim să venim în întâmpinarea dorințelor dumneavoastră. Ne străduim mereu să facem în așa fel încât dacă ceea ce doriți dumneavoastră nu există pentru moment să aducem acea ramă pentru dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.

Nu ținem morțiș să vă afișăm aici multe poze cu rame deoarece nu suntem un magazin de optică online. Suntem cei care avem grijă de 25 de ani de ochii dumneavoastră și vă invităm să vedeți că o facem cu succes și în materie de Optică, nu doar de Oftalmologie. Cu siguranță ochelarii perfecți vă așteaptă în Oftapro. Pentru ca ne pasă.


Galerie foto