Pentru ca satisfacția pacientului nostru să fie maximă, am creat un centru computerizat de prelucrare a lentilelor, care este echipat cu tehnologie de ultimă generație. Controlul calității se realizează cu aparate electronice.

OFTAPRO poate onora o prescripție de ochelari într-un timp record de 5 minute, timp de 6 zile pe săptămână.

Vedetele centrului de optică medicală sunt cele două sisteme digitale pentru prelucrarea lentilelor, compacte, de ultimă generație, care au încorporate câte o unitate de prelucrare digitală cu reproducerea tridimensională a fațetului lentilei și o unitate de scanare-centrare-blocare.

Cele 2 unități ale sistemelor de prelucrare pot funcționa independent astfel că în timpul execuției unei șlefuiri de lentile se poate scana o altă ramă de ochelari sau se poate centra-ventuza o lentilă pentru un alt montaj. Pe scurt, putem executa mai multe perechi de ochelari într-o perioadă scurtă de timp. Dacă adăugăm uriașul stoc de lentile pe care le deținem putem aproape sigur să vă executăm ochelarii pe loc, scutindu-vă de drumuri inutile în traficul bucureștean.

Putem onora o prescripție de ochelari într-un timp record de 5 minute!

Programează-te!

Ceea ce face însă mai special centrul nostru de montaj este faptul că putem realiza ochelari deosebiți care necesită echipament sofisticat și experiență de înalt nivel al tehnicianului care execută ochelarul.

În Oftapro aveți șansa unor ochelari speciali, fără ramă, ale căror lentile sunt atașate brațelor prin capse sau șuruburi. Putem să vă oferim lentilele de o formă și de o dimensiune pe care dumneavoastră le puteți alege!

Tehnologia și experiența ne permit să vă executăm ochelari cu un aspect estetic deosebit prin șlefuirea marginii lentilelor care vor arăta spectaculos în ramă.

Calitatea lentilelor pe care le folosim ne ajută mult în acest sens dar și preocuparea noastră pentru păstrarea standardului de calitate pe care îl menținem de peste 20 de ani.

Nu trebuie să uităm că aici se execută ochelari complicați cu lentile combinate, cu prisme, lentile multifocale (progresive) atât pentru adulți cât și pentru copii care necesită un montaj deosebit.

Tot în acest centru se montează folii Fresnelfiltre, lucruri pe care nu le veți întâlni în alte centre de optică.

Să nu uităm posibilitatea de a executa în centrul nostru ochelari speciali de înot sau pentru sport cu dioptrie pentru dumneavoastră sau pentru micuții dumneavoastră.

Prezența și sfatul specialistului atunci când alegem o ramă pentru ochelari progresivi, îmbunătățește enorm calitatea produsului finit.

Echipa noastră, deși tânără, are o experiență remarcabilă.


Galerie foto